Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2018 Kültür Oscarı Sivas'ın

        (Fotoğraflı)

        Tolga Şardağ

        SİVAS (İHA) - 2018 Kültür Oscarı, İhramcızade Kültür ve Sanat Merkezi'nde Bakır Rölyef Eğitmeni Necmettin Sadıkoğlu tarafın hazırlanan çalışma ile Sivas'a kazandırıldı.

        İhramcızade Kültür ve Sanat Merkezi'nde Bakır Rölyef Eğitmeni Necmettin Sadıkoğlu, işlediği Ayete-l Kürsü çalışmasıyla Türkiye'de 2018 Kültür Oscar'ı ödülünü almıştı. Sadıkoğlu aldığı ödül ve Uluslararası Murat Ertekin İmam Hatip Lisesinin Afrika ve Asyalı öğrencileri ile birlikte Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti. Sadıkoğlu burada Aydın'a, ayyıldız kelime-i tevhit işlemesini takdim etti. Sadıkoğlu, Başkan Aydın'a ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerinden işlediği Bir tabloyu da hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Aydın, 2018 Kültür Oscar Ödülünü Sivas'a getiren Sadıkoğlu'na teşekkür ederek yurt dışından gelen öğrencilerinde farklı konularda eğitim almasının önemli olduğuna vurgu yaptı.

        (GF-Y)

        16.02.2018 14:39:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler