Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdemli Belediyesi yeni yollar açıyor

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Erdemli Belediyesi, Ayaş Mahallesi'nde yol genişletme ve asfalta hazırlama çalışmalarına başladı.

        Erdemli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 71 mahalleye yayılan hizmet maratonu hız kesmeden devam ediyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ekiplerin şu anda Ayaş Mahallesi'nde yol genişletme ve asfalta hazırlama çalışmaları yaptığını söyledi.

        Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte yol açma, genişletme, sıkıştırma, sıcak asfalta hazırlama ve sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığını bildiren Tollu, "Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Her zaman ifade ediyoruz, hizmette önceliğimiz her zaman yoldur. Yol olmadan hiçbir hizmetin sağlıklı bir şekilde yapılması mümkün değildir. Bu kapsamda imar uygulamalarıyla kesinleşen yollar hızlı bir şekilde açılmaya ve asfaltlanmaya devam ediliyor" dedi.

        (HSK-Y)

        16.02.2018 15:43:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler