Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahta Puanlı Atletizmde birincisi oldu

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta TPAO Atatürk Ortaokulu takımı Puanlı Atletizmde İl Birincisi oldu.

        Adıyaman merkez Karaali Stadında düzenlenen Puanlı Atletizm Şampiyonasında Kahta TPAO Atatürk Ortaokulu İl birinciliğini elde etti.

        Puanlı Atletizmde İl birincisi olan TPAO Atatürk Ortaokulu öğrencilerini kutlayan Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, "Sportif ve kültürel faaliyetleri çok önemsiyoruz. İlçemize kazandırdıkları bu güzel başarıdan dolayı çok mutluyuz. Elde edilen başarıdan dolayı TPAO Atatürk Ortaokulu takımını ve emeği geçen öğretmen ve idareci arkadaşlarımızı kutluyorum. Bizleri alıştırmış oldukları bu güzel başarılarının devamını dilerim" dedi.

        TPAO Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Mehmet Deniz ise, "Şampiyonaya hazırlık aşamasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen ve okul yönetimimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (HT-AHM-Y)

        16.02.2018 17:34:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler