Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afrin şehitleri için eller semaya açıldı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük'te Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen harekâtta şehit olan askerler için Mevlid-i Şerif okutuldu.

        Bozüyük Ulu Camii Derneği tarafından okutulan Mevlid-i Şerif'in ardından devam eden operasyonlara katılan askerler için dualar edildi. Ulu Camii'de gerçekleştirilen programa, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakçı, Bozüyük İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Mili Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, TSO Başkanı Buğra Levent ve çok sayıda vatandaş katılırken, Cuma namazının ardından cami avlusunda vatandaşlara pilav ve lokum ikramında bulunuldu.

        (FSİ-Y)

        16.02.2018 18:33:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler