Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bir mahalleye 14 muhtar adayı

        - Giresun'un Espiye ilçesinde yeni kurulan mahallede muhtar olmak için 2'si bayan 14 muhtar adayı yarışacak

        (Fotoğraflı)

        Fikret Bıyık

        GİRESUN (İHA) - Giresun'un Espiye ilçesinde yeni kurulan mahallede muhtar olmak için 2'si bayan 14 muhtar adayı yarışacak.

        Giresun'un Espiye ilçesi Çam Mahallesi'nden ayrılarak Boncukçu Mahallesi adıyla kurulan yeni mahallede 4 Mart 2018 günü yapılacak olan muhtarlık seçimi öncesinde 14 muhtar adayı bir araya geldi.

        Geçtiğimiz aylarda Çam mahallesinden ayrılarak, yeni kurulan Boncukçu Mahallesi'nde 4 Mart Pazar 2018 günü seçime gidilecek olması nedeniyle Nuray Kömürcü, Ayşe Kömürcü, Metin Çelik, Halil İbrahim Demir, Hacı Ahmet Özdemir, Halil Güç, Ahmet Bodur, Engin Baş,Halit Yılmaz, Bilal Bekçi, Mehmet Bekar, Ali Aslan Şahin, Ali Gürsoy ve Mustafa Bayhan Boncukçu mahalle muhtarı olmak için aday oldular.

        Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Boncukçu Mahallesi muhtar adayları ile yemekte bir araya gelerek, 4 Mart Pazar günü yapılacak muhtarlık seçimi için muhtar adaylarına başarı dileklerinde bulundu.

        (FB-ÖS-Y)

        17.02.2018 09:08:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler