Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav'da lokma hayrı

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde, Zeytin Dalı Operasyonu için Afrin'de bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) için dua edildi. Cumhuriyet Meydanı'nda 2 bin kişiye lokma hayrı yapıldı.

        Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Çitgöl Belediye Başkanı Yüksel Ünal, Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Şevket Ergün, Dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Simav'ın yaren geleneklerini yaşatan, Sarı ve Mor Zeybekler Yareni Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Ertürk, Afrin'deki şehit olan kahraman Türk askerleri için mevlit okutarak, lokma hayrı yaptıklarını söyledi. Ertürk, "Emperyalist güçlerin, ülkemizin güneyinde oluşturmaya çalıştıkları terör yığınağını dağıtmak için yola çıkan Mehmetçiğimize dualar gönderdik. Yaptığımız lokma hayrı için bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızla, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanında olduğumuzu göstermeyi amaçladık. Allah Türk milletinin yardımcısı olsun" dedi.(MEİ-EFE)

        17.02.2018 12:11:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler