Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı'ndan MHP'nin yeni ilçe yönetimine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, AK Parti yöneticileri, kısa bir süre önce göreve getirilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe yönetimini ziyaret etti.

        AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Kıtay'ın öncüğünde AK Parti İlçe yönetimi tarafından gerçekleşen ziyarette, AK Partili heyeti MHP'nin yeni İlçe Başkanı Ali Atalay ile Ayvalık MHP'nin yeni ilçe yönetimi karşıladı.

        MHP Ayvalık İlçe Başkanlık binasında gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kıtay, MHP'nin yeni yönetiminin Ayvalık siyasi arenası için hayırlara vesile olmasını diledi.

        MHP'nin Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri olan terör konusunda AK Parti Hükümeti ile tam bir mutabakat halinde çalışmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kıtay, Ayvalık'ta da MHP İlçe Yönetimi ile birlik ve beraberlik halinde pek çok sorunun çözümlenmesine katkı verebileceklerinin altını çizdi.

        Toplantıda konuşan MHP Ayvalık İlçe Başkanı Ali Atalay'da milliyetçi camianın bir neferi olarak her zaman üstüne düşen her görevi yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, AK Parti İlçe Teşkilatı yönetiminin kendilerine yönelik gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten duyduğu memnuniyet ifade etti.

        (SS-

        17.02.2018 13:54:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler