Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Acıbadem Adana Hastanesi 9 yaşında

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Çukurova Bölgesi'nde 17 Şubat 2009'dan itibaren hizmet veren ve bölgenin sağlıkta referans merkezi haline gelen Acıbadem Adana Hastanesi 9. yılını kutluyor.

        Acıbadem Adana Hastanesi Direktör ve Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak yapmış olduğu açıklamada, Acıbadem Sağlık Grubu'nun 8. Hastanesi olarak 9 yıl önce hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

        Acıbadem Adana Hastanesi'nin akademik hekim kadrosu, tıbbın gerektirdiği teknolojik alt yapısı ve sağlık profesyonelleri ile Adana'nın yanı sıra çevresindeki Mersin, Hatay, Osmaniye, Niğde, Kahramanmaraş, Gaziantep illeri başta olmak üzere tüm bölgeye sağlık hizmeti sunmaya devam ettiğini belirten Prof. Dr. Bülent Soyupak, "Misafirlerimizden almış olduğumuz güç ve olumlu geri bildirimler ile kaliteyi her geçen gün daha da arttırarak çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile başta hekimlerimiz olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

        (ELF-Y)

        17.02.2018 15:46:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler