Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erciş Gençlik Belediyesporlu futbolcularından Kaymakam Yaşar'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Nihat Çavuşoğlu

        VAN (İHA) - Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1. Gurupta mücadele eden Erciş Gençlik Belediye Spor futbolcuları Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

        BAL) 1. Gurupta mücadele eden Erciş Gençlik Belediye Spor teknik kadrosu ve futbolcuları, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar'ı ziyaret ederek, takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyarette konuşan Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yaşar, spor müsabakalarının halkı kaynaştırdığını belirterek, deplasmanda ise tanıtıcı reklamın Erciş'in birliği için çok önemli olduğunu söyledi. Şimdiye kadar yaptığı maçlarda iyi bir performans sergilediklerinden ötürü futbolcu ve teknik heyeti tebrik eden Yaşar, her zaman desteklerinin devam edeceğini söyledi. Erciş Gençlik Belediye Spor Teknik Direktörü Murat Ebe, Futbol Şube Müdürü Murat Şebap ile Takım Kaptanı Mevlüt Yeşilyurt ise sezon sonuna kadar iyi bir performans sergileyeceklerini belirttiler.

        (NÇ-ATL-Y)

        17.02.2018 16:46:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler