Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Foça'dan Afrin'e dualarla uğurlandılar

        (Fotoğraflı)

        Servet Vural

        İZMİR (İHA) - Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere yola çıkan askeri konvoy, vatandaşlar tarafından Türk bayrakları ve dualarla uğurladı.

        Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Foça Jandarma Komando Okulu Komutanlığından askeri konvoy törenle yola çıktı. Askeri sevkiyatı olacağı haberini alan Foça Bağarası Gençlik ve Dayanışma Derneği üyeleri ellerinde Türk bayrakları ile yolda toplandı. Konvoyu karşılayan vatandaşlar bayraklarla askerleri uğurladı. Dernek Başkanı Nail Özkan Mehmetçiği Afrin'e uğurladıklarını belirterek, "Askerlerimizi vatandaşlarımızla birlikte bayraklarla ve dualarla uğurladık. İnşallah vazifelerini kahramanca yerine getireceklerdir" dedi.

        (ÖZ-Y)

        17.02.2018 19:51:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler