Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi çalışanları yorgunluklarını futbol turnuvası ile atacak

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi tarafından çalışanların yorgunluklarını atması, aralarındaki iletişimin gelişmesi amacıyla düzenlenen "Birimler Arası Futbol Turnuvası" 13 Mart'ta başlayacak.

        İzmit Belediyesi çalışanları, kozlarını yeşil sahada paylaşacak. Belediye'nin farklı birimleri arasında düzenlenen geleneksel futbol turnuvasında 15 takım boy gösterecek. 13 Mart Salı günü başlayacak olan "Birimler Arası Futbol Turnuvası" 26 Nisan'da sona erecek. Çalışanların yorgunluklarını azaltmak, motive olmalarını sağlamak, aralarındaki dostluk ve dayanışmayı geliştirmek amacıyla düzenlenen turnuva, Doğu Kışla Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek.

        Her yıl büyük çekişmeye sahne olan turnuvanın kura çekimi yapıldı. Gruplarında ilk iki sırayı alan 6 takım direkt, gruplarında üçüncü olan takımlar arasında puanı, averajı en iyi olan 2 takım bir üst tura çıkacak. Üst lige çıkmaya hak kazanan takımlar 26 Nisan Perşembe günü oynanacak final maçı için ter dökecek.

        (MK-GY-Y)

        18.02.2018 13:46:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler