Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ulaşım Daire Başkanı Pistil: "Hedefimiz her zaman en iyi hizmeti sunmak"

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet sunan otobüs şoförleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, toplu taşımada görev yapan şoförlerle istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda; başarılı olan şoförlere plaket takdim edilirken; Pistil, toplu taşımada maksimum memnuniyet için ara vermeden çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

        Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Büyükşehir Belediyesi olarak her gün 70 otobüs ile vatandaşlara hizmet sunduklarını söyledi. Pistil, "Büyükşehir Belediyesi olarak her gün 70 otobüs ile vatandaşlarımıza ulaşım hizmeti sunuyoruz. Otobüs şoförlüğünün yüksek sorumluluk gerektiren bir iş olduğunu biliyoruz. Çünkü yolcularımız sefer sonuna kadar bizim misafirlerimizdir. Bu anlamda şoförlerimizin güleryüzlü hizmet sunmaları, işlerini severek yapmaları ve güvenli ulaşım sağlamaları hizmet standartlarımızı belirliyor" dedi.

        Pistil, "Şoförlerimiz ile belirli periyotlarla bir araya geliyor, talep ve önerilerini dinliyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen şikayetleri hep birlikte inceliyor, çözüm yolları üzerinde istişarelerde bulunuyoruz. Toplantımızda bu ay güleryüzlü hizmet sunan şoför arkadaşlarımıza plaket takdim ettik. Toplu taşımada örnek bir şehir olma adına, birlik beraberlik içerisinde ortak akılla hareket ediyoruz. Hedefimiz, her zaman en iyi hizmeti sunmaktır" diye konuştu.

        (BCT-İÇ)

        18.02.2018 14:43:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler