Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit er Ali Öztaş için mevlit okutuldu

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Ankara'da askeri araçlara yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan er Ali Öztaş için düzenlenen mevlide katıldı.

        Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde düzenlenen mevlide Vali Mahmut Demirtaş, Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Vali Yardımcısı Murat Süzen, Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, kamu kuruluşu temsilcileri şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Vali Demirtaş, Kur'an-ı Kerim'den sureler ve duaların okunduğu mevlitte şehidin ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

        Devlet ve millet olarak daima şehit yakınlarının yanında olduklarını hatırlatan Vali Demirtaş, "Devletimizin ve milletimizin birliğini, beraberliğini ve huzurunu bozmaya çalışan hainler asla başarılı olamayacak, onlar ile mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.

        Vali Demirtaş, Şehit Er Ali Öztaş'a tekrar Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır dileyerek, onlarla bir süre sohbet etti.

        (ADN-Y)

        18.02.2018 14:52:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler