Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bölgesel Amatör Lig: Korkuteli Belediyespor: 4- Kınıkspor: 1

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA) - Korkuteli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a yükselme yolunda konuk ettiği Kınıkspor'u 4-1 yendi.

        BAL'a yükselme yolunda büyük önem taşıyan play-off müsabakalarında Korkuteli Belediyespor, kendi sahasında Kınıkspor ile karşılaştı. Maça iyi başlayan Korkuteli Belediyespor, karşılaşmanın 12'nci dakikasında Şaban Aksoy ile 1-0 öne geçti. Ataklarını sürdüren Korkuteli, 19'uncu dakikada kaptan Özkan Koçalp ile durumu 2-0 yaptı. Karşılaşmanın 29'uncu dakikasında Hüsnü Yılmaz, Korkuteli'nin 3'üncü gölünü attı. 37'nci dakikada Kınıkspor, Ali Kayhan ile durumu 3-1 yaptı. İlk yarı Korkuteli Belediyespor'un üstünlüğüyle sona erdi.

        İkinci yarıya da atak başlayan Korkuteli Belediyespor, 59'uncu dakikada Hüsnü Yılmaz ile durumu 4-1 yaptı. Karşılaşmada başkan gol olmayınca Korkuteli Belediyespor, play-off'un dördüncü maçında Kınıkspor'u yenerek BAL'a yükselme umutlarını gelecek haftalara taşıdı.

        Korkuteli Belediyespor, haftaya Muratpaşa Belediyespor deplasmanına gidecek.

        (AD-Y)

        19.02.2018 08:50:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler