Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli'nin misafirhanesi tüm vatandaşlara hizmet veriyor

        (Fotoğraflı)

        Oğuzhan Eke

        KOCAELİ (İHA) - Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi, Kocaeli'ne il dışından gelen hasta ve refakatçi vatandaşları ücretsiz olarak konaklama hizmeti veriyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi misafirhanesi il dışından gelen hasta ve refakatçi vatandaşlara ücretsiz olarak konaklama hizmeti veriyor. Yılın 12 ayında açık olan misafirhanede üç öğün yemek ve temizlik sunuluyor. Merkezde tüm hizmetler ücretsiz olarak veriliyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Barınma, Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezinde hasta ve refakatçileri için 11 oda da 7 gün 24 saat hizmet veriliyor. Odalarda banyo, telefon, televizyon, mini buzdolabı, 2 adet yatak ve giyinme dolabı standart olarak bulunuyor.

        Merkezde bulunan tüm odalara yüz tanıma veya parmak iziyle giriş sağlanıyor. Güvenlik personellerinin 24 kamerayla izlediği merkez sürekli olarak denetim altında tutuluyor. Böylelikle bina içerisinde, kaç misafirin olduğu ve hangi saatlerde giriş çıkış yaptıkları görüntülenebiliyor. Ayrıca misafirhane de kalan vatandaşlara yine ücretsiz olarak danışmanlık ve yönlendirme hizmetleri veriliyor.

        Merkezde 2017 yılı içerisinde 141 hasta ve refakatçi vatandaş hizmet aldı. Hizmete girdiği 2013 yılından bu yana 665 hasta ve refakatçi vatandaşa hizmet verdi.

        (OE-GY-Y)

        19.02.2018 11:09:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler