Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılay'dan Beyza Piliç'e 'teşekkür' plaketi

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, Türk Kızılayı'nın bağışçı ve gönüllüleriyle güçlü bir şekilde çok sayıda insana 'yardım eli' olarak ulaştığını ifade etti.

        Saygılı, Yönetim Kurulu Üyesi Zübeyit Şendur, Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Tunçhan Demir'den oluşan heyet ile kampanyalarına verdikleri destekler için Beyza Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Recep Çalışkan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

        Gerek kan ve kök hücre bağışlarıyla gerekse de halka açık organizasyonlarda ikramlarıyla Türk Kızılayı'na desteklerini esirgemeyen Çalışkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kızılay'ımız halkımıza faydalı pek çok çalışma yürütmekte. Bizler de bu iyilik aşında tuzumuz olsun istiyoruz. Birlikten kuvvet doğar, diye düşünüyoruz. İnsanlara faydalı olabiliyorsak Beyza Piliç Ailesi olarak bundan mutluluk duyarız" dedi.

        Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da kampanyalarına katkı sunan hayırsever Beyza Piliç Yönetim Kurulu'na tebriklerini iletti. Saygılı, Türk Kızılayı bağışçı ve gönüllüleriyle daha güçlü şekilde çok sayıda insana yardım eli olarak ulaştığını belirterek, "Beyza Piliç de kampanyalarımıza katılmakta ve kampanyalarımızı desteklemektedir. Recep Çalışkan'a, Beyza Piliç ailesine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Konuşmalardan sonra Ramazan Saygılı, Kızılay'a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür plaketini Recep Çalışkan'a takdim etti.

        (ELF-Y)

        19.02.2018 13:29:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler