Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Badminton'da Manisa Büyükşehir Belediyespor'un yıldızı parladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Aydın'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında dört sporcuyla mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediye Spor Badminton Takımı, grup birincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

        Mücadele verdiği tüm spor branşlarında adından başarıyla söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor'da bir başarı da Badminton'dan geldi. Aydın'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarına dört kız sporcuyla katılan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Badminton Takımı, grup birincisi olarak çeyrek finallere katılmaya hak kazandı.

        Manisa Büyükşehir Belediye Spor Badminton Takımı, gözünü şimdi 8-11 Mart tarihleri arasında Bursa'da yapılacak olan çeyrek final müsabakalarına çevirdi. Badminton takımının başarısıyla gurur duyduklarını söyleyen yönetim kurulu üyesi Gökmen Aytaç, "Badminton takımımız, Aydın'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında kulübümüzü ve Manisa'yı en iyi şekilde temsil ederek, grup birincisi olmayı başardı. Hepsini yürekten kutluyoruz. Tüm spor branşlarında iddialıyız. Sporcularımızın Bursa'da yapılacak olan çeyrek final müsabakalarında da kulübümüzü ve Manisa'mızı yine başarıyla temsil edeceğine inanıyoruz" diye konuştu.

        Aydın'da grup birincisi olan Badminton takımı şu sporculardan oluştu: "Helin Salman, Cemre Nil Altun, Aybike Turgut, Miraç Kocağa"

        (ÖND-Y)

        19.02.2018 14:24:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler