Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu okulda öğrenciler dersi etkinliklerle öğreniyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediye Anaokulu Üniversitesi öğrencileri, aldıkları derslerin yanı sıra düzenlenen çeşitli etkinliklerle uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buluyorlar.

        Gebze Belediyesi tarafından hizmete açılan Anaokulu Üniversitesi'nin öğrencileri, derslerde öğrendikleri teorik bilgileri, düzenlenen çeşitli etkinlik ve uygulamalarla pekiştirme fırsatı buluyorlar. İngilizce Atölyesi'nde aldıkları derslerle İngilizce öğrenen öğrenciler, düzenlenen bilgi yarışması, kelime yarışması ve yüz ifadeleri oyunları ile aldıkları bilgilere katkı sağladılar.

        Öte yandan, derslerin yanı sıra çevreye ve doğaya karşı duyarlı nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Anaokulu Üniversitesi, öğrencilerin doğayla iç içe olmasını sağlamak içi çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen çiçek dikimi etkinliğinde öğrenciler, lale soğanlarını toprakla buluşturdu. Çiçek dikme etkinliği sırasında oldukça mutlu olduklarını söyleyen öğrenciler, diktikleri çiçeklerin bakımlarını da kendileri yapacaklar.

        Düzenledikleri çeşitli etkinliklerle çocukların gelişimleri üzerinde pozitif etki yaratmayı hedeflediklerini ifade eden eğitimciler, bu tür etkinliklerin çocuklarda sorumluluk duygularının gelişmesinde de katkı sunduğunu ifade ettiler.

        (GY-Y)

        19.02.2018 14:48:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler