Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ataç, vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

        Başkan Ataç bu kapsamda Eskişehir Erenler Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen dayanışma gecesine katıldı. Altınsaray Davet Salonu'nda dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Ataç, vatandaşlar ile tek tek selamlaşarak sohbet etti.

        Düzenlenen gecede konuşan Eskişehir Erenler Kültürünü Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüseyin Kartal, "Birlik ve beraberlik içinde olmak zorundayız. Hep birlikte iyi olana doğru yürümeliyiz. Organize ettiğimiz bu dayanışma gecesinde hep birlikte olmak istedik. Belediye Başkanımız Ahmet Ataç'a da bizleri onurlandırdığı için çok teşekkür ediyoruz. Tüm canlara iyi eğlenceler dilerim" ifadelerini kullandı.

        Ayrıca geceye, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın yanı sıra CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç da katıldı. Etkinlikte Eskişehir'in sevilen halk müziği sanatçılarından Mehmet Özel de sahne alarak katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

        (MK-Y)

        19.02.2018 16:45:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler