Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alanya İsveç'te tanıtıldı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) İsveç'in başkenti Stockholm'de düzenlenen "Yurt Dışında Satılık Evler" Fuarı'na katıldı.

        ALTAV Stockholm'de açılan "Yurt Dışında Satılık Evler" Fuarı'na katıldı. Fuara Alanya'dan dört firma katıldı. Fuara katılan ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Uslu, "Bir konutu değerli kılan içinde bulunduğu şehirdir. O şehrin marka değeri yoksa emlak pazarı o şehirde güçlenemez. Bu anlamda dünyanın 4 bir yanında şehir tanıtımı yapan ve bu fuarda da şehir tanıtımı anlamında katkılar sağlayan ALTAV'ın varlığı Alanya için oldukça önemli" dedi.

        İsveçlilerin yılda sadece 30 gün güneş görebildiğini söyleyen Uslu, "Şehrimizi ve emlak değerlerimizi fuarda İsveçlilere tanıtma fırsatı buluyoruz. ALTAV olarak daha önce Kültür ve Turizm Bakanlığı çatısı altında katıldığımız turizm fuarından Bakanlığımızın çekilmesiyle soluğu Alanya firmalarının da ilgi gösterdiği emlak fuarında aldık. Burada ilk defa ALTAV'ın da katkılarıyla Alanya standı açtık. Başka ülkeden 2'nci konutlarını almak isteyenler yüksek gelirli kişilerdir. Dolayısıyla bizler gelir düzeyi yüksek yabancıları bol güneşli ülkemize getirmeye çalışıyoruz."

        (SÇ-SÇ-Y)

        19.02.2018 16:54:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler