Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Harçlıklarını Afrin'de savaşan Mehmetçik'e gönderdiler

        (Fotoğraflı)

        ERTUĞRUL GÜN

        ANTALYA (İHA)- Antalya'nın Aksu İlçesi'nde bir araya gelen lise öğrencileri, bir günlük harçlıklarını biriktirerek, Afrin'de terör örgütlerine karşı büyük başarı elde eden Mehmetçik için Mehmetçik Vakfına bağışladılar.

        Aksu Anadolu Lisesi öğrencileri, İngilizce Öğretmeni Yeter Korkmaz yönetiminde bir araya gelerek Afrin'de mücadele eden askerlere mektup gönderdiler. Öte yandan öğrenciler, arkadaşları Aysun Mut'un organizesinde bir günlük harçlıklarını biriktirip Mehmetçik Vakfına bağış yaptılar. Öğrenciler, yazdıkları mektupları Afrin'de bulunan askerlere ulaştırılmak üzere Aksu İlçe Jandarma Komutanlığına teslim ettiler. Bir günlük harçlıklardan biriktirilen 675 TL ise Mehmetçik Vakfına bağışlandı.

        (EG-SÇ-Y)

        19.02.2018 18:02:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler