Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarmadan köpekli yol denetimi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - Sungurlu İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, bomba arama köpeği Kaplan ve uyuşturucu madde arama köpeği Kıyı ile uygulama yaptı.

        İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Sungurlu - Çorum karayolunun Bölge Trafik mevkiinde araçlar ve şahıslar üzerinde asayiş ve trafik uygulaması yaptı. İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Çiftçi'nin de katıldığı uygulamada, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesinden getirilen bomba arama köpeği Kaplan ve uyuşturucu madde arama köpeği Kıyı, durdurulan araçları didik didik aradı.

        Ankara-Samsun karayolunda yapılan uygulamada 68 araç ve 520 şahısın sorgulaması yapıldı. 1 aranan şahsın ve 1 aracın yakalandığı uygulamada ayrıca 2 araçta trafikten men edildi.

        Sürücüler ve yolcular uygulamadan memnun olduklarını ifade ederek, bu tür uygulamalar sayesinde terör, uyuşturucu kaçakçılığı ve hırsızlık gibi olayların azalacağını belirttiler. Vatandaşlar uygulama yapan jandarma ekiplerine teşekkür ettiler.

        (SŞ-BÖ)

        19.02.2018 18:50:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler