Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADÜ'lü gençler Afrin'de Mehmetçiğin yanında

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) faaliyet gösteren 12 öğrenci topluluğu, TSK'nın Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçiklere moral verdi.

        ADÜ faaliyet gösteren 12 öğrenci topluluğu, merkez kampüste düzenledikleri ortak açıklamayla Afrin'de yürütülen harekata terör örgütleriyle savaşan Mehmetçiğe destek verdi.

        ADÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanı İrayda Begüm Bay, yaptığı açıklamada; "19 Ocak 2018 günü başlayan Zeytin Dalı Harekatı ile yıllardır ülkemizi ve milletimizi terör saldırılarıyla hedef alan bölücü terör örgütü, Afrin'de şanlı Türk Ordusu tarafından ezilmektedir. Sınırımızda terör devleti kurmak isteyen, güvenliğimize kast eden teröristler, Zeytin Dalı Harekatı ile yerle bir edilmektedir. Mehmetçiğimiz Afrin'de tarih yazmaktadır. Vatanımızın her cephesinde savaş devam ediyor. Yıllarca üniversitelerimizde etki oluşturmaya çalışan bölücü yapılanmalar da yerle bir olmuştur.

        Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri olarak bizler, Afrin'de zafere yürüyen Mehmetçiğin yanındayız. Afrin'de ve emperyalizme karşı savaştığımız her cephede zafer kaçınılmazdır. Milletin bağımsızlığı ve gençliğin geleceği Mehmetçiğin zaferlerinde yatmaktadır. Adnan Menderes Üniversitesi öğrencileri olarak sağ, sol demeden vatansever bütün gençliği, vatan savunmasında, Mehmetçiğin cephe gerisinde vatanımızın birliği ve bütünlüğü için birleşmeye çağırıyoruz" diye konuştu.

        (MB-Y)

        20.02.2018 09:17:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler