Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Remzi Aydın: "Gençlere ilham verebilmek tek amacımız"

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, kariyer buluşmalarının amacını anlatarak, "Belli bir kariyer hedefini yakalamış insanların tecrübelerini oradaki gençlerimiz ile paylaşarak, onlara belki örnek alabilecekleri ufak tefek de olsa tecrübeleri, prensipleri ilham verebilmek, örnek olabilmek ve bu anlamda bir iletişim kurabilmek temel amacımız" dedi.

        Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplandırdığı bir programda, Liseliler Buluşuyor etkinliği de gündeme geldi.

        Öğrencilik ve çalışma hayatının ilk yıllarından bahsedenEyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,öğrenciler ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdiğini dile getirdi.

        "Kariyer Buluşmalarında asıl hedef nedir, gençler ile Başkan arasındaki bu samimiyet nasıl sağlanıyor" sorusuna cevap veren Başkan Remzi Aydın, şöyle konuştu: "Bu samimiyet nasıl yakalanıyor sorusunun cevabı çok basit. Olduğumuz gibi doğal davranıyoruz, fazla kasmıyoruz kendimizi açıkçası. Makamların, sıfatların arkasına sığınmadan olduğumuz gibiyiz. Başkan olmadan önce Remzi Aydın neyse, o hissiyatımız ile davranıyoruz. Her zaman böyle olmaya gayret gösteriyoruz, sadece gençlerle iken değil. Bence doğallık ve samimiyet bundan kaynaklanıyor, başka bir şey de olması düşünülemez"

        "Gençlere ilham verebilmek temel amacımız"

        Kariyer buluşmalarındaki hedefini açıklayan Başkan Remzi Aydın, "Esasen adından da anlaşılacağı üzere tecrübe paylaşımı, tecrübe aktarımı ya da belli bir kariyer hedefini yakalamış insanların tecrübelerini, anılarını, düşüncelerini, amaçlarını ve hayat hikayelerini oradaki gençlerimiz ile paylaşarak, onlara belki örnek alabilecekleri ufak tefek de olsa tecrübeleri, prensipleri ilham verebilmek, örnek olabilmek ve bu anlamda bir iletişim kurabilmek temel amacımız" dedi.

        Geçen sene bu projeye başladıklarını söyleyen Başkan Remzi Aydın, "Geçtiğimiz sene ilçemizdeki bütün liselerimize gitmiştim. Her lisemizde öğrencilerimiz ile buluşup bir sohbet ortamı gerçekleştirmiştik ve gerçekten çok verimli oldu" diye konuştu.

        Gençlerin büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Başkan Remzi Aydın, "Büyük bir ilgi ve alaka var çocuklarımız çok istiyor, hoşlarına gidiyor. Ve bir saatten fazla sohbetimizi yapmamıza rağmen dikkatleri dağılmadan çok ilgili bir şekilde beni dinliyorlar, ben de onları dinliyorum" dedi.

        (HB-BA-Y)

        20.02.2018 09:26:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler