Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ceyhan'da bahar temizliği

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan ilçe merkezinde bahar temizliği başlattı.

        Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'ne bağlı temizlik ve ilaçlama ekipleri, daha temiz ve yaşanabilir bir Ceyhan için hizmetlerini yoğunlaştırdı. Ceyhan'ın ana arterleri olan Kızılay, Atatürk, Selahattin Sepici ve Hükümet caddelerinde eş zamanlı çalışma yürüten temizlik ve ilaçlama ekipleri, kaldırımları, kent mobilyalarını, korkulukları, süs havuzlarını temizledi. Yoğun temizlik çalışmalarının yanı sıra çeşitli yerlere asılmış afişleri söküp, duvarlara yazılan yazıları silen Büyükşehir ekipleri, moloz ve hafriyat temizliği de yaptı.

        Kapsamlı bahar temizliğinde, Büyükşehir görevlileri rekreasyon alanları ve Ceyhan Nehri kıyısını da çalılardan ve kurumuş ağaç dallarından arındırdı. Ağaçların budamasını da yapan görevliler, ortaya çıkan çöpleri kamyonlara yükleyip, atık depolama merkezine taşıdı.

        (ADN-Y)

        20.02.2018 11:01:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler