Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Çelik: Şehit ailelerimiz bizlerin en onurlu emanetleridir

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, 13 Eylül 1994 tarihinde Hakkari'de teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Er Cafer Mavi'nin babası Hasan Mavi'yi evinde ziyaret etti.

        Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren şehid babası Hasan Mavi, "Devletimizin ve sizlerin biz şehit ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında yer aldığını bilmek bizleri onurlandırmaktadır. Devletimiz ve sizler bizleri biran olsun yalnız bırakmadınız, Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin'' dedi.

        Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik ziyarette yaptığı konuşmada, ''Şehit ailelerimizin her an emrinde ve her an yanlarındayız. Şehit ailelerimiz bizlerin en onurlu emanetleridir. Onları her zaman başımızın üzerinde taşıyoruz. Bizim başka bir ülkemiz yok. Bizler aziz şehitlerimizin büyük fedakarlıkları sayesinde ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyoruz. Şehit anne ve babalarının cennetle müjdelendiği bu kutsal görevde vatanı uğruna görev yaparken canını feda eden şehitlerin emanetlerine sahip çıkıp, şehit ailelerine ve gazilere ziyaretlerini sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

        20.02.2018 11:33:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler