Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'teki camilerde artık sabah ve yatsı namazlarından önce Fetih Suresi okunacak

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş başkanlığında şubat ayı görevlileri toplantısında; ikinci bir emre kadar sabah ve yatsı namazlarından önce calilerde Fetih Suresi'nin okunması görevlilere yazılı olarak tebliğ yapıldı.

        Bilecik merkez Osmanlı Erkek Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu toplantı salonunda yapılan toplantıya, Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş'un yanı sıra il müftü yardımcıları, vaizler, şube müdürleri, merkez ve köylerde görev yapan din görevlileri katıldı. Fetih Suresi'nin okunmasıyla başlayan toplantıda Afrin ve bütün şehitler için dua edildi. Toplantı gündeminde 2018 Yılı Diyanet İşleri Başkanlığı "Mesleki Belirleme Seviye Tespit Sınavı'' başvuruları, kurum idari kurul kararları, 2 ulusal hat yarışması, "Şehidini Unutma Değer'ine Sahip Çık'' konulu 4 hatim, ikinci bir emre kadar sabah ve yatsı namazlarından önce Fetih Suresi'nin okunması gerektiği yazılı olarak tebliğ edildi.

        Öte yandan toplantı, 2018 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası yarışmaları konularının görüşülmesinin ardından dilek ve temennilerin iletilmesi ile sona erdi.

        (DA-Y)

        20.02.2018 12:13:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler