Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çukurova Belediyesi Cup 23 Nisan'da

        ADANA (İHA) - Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası'nın 18'incisi 23 Nisan'da başlayacak.

        Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü Başkanı Ali Refah Keskin ile önceki gün makamında bir araya gelen Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Cup 14 Yaş 18. Uluslararası Tenis Turnuvası ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

        Başkan Çetin, kendisinin de ATDSK üyesi olduğunu ve tenis sporuna verdiği önemi belirterek, "Çukurova Belediye olarak böylesine güzel bir turnuvaya sponsor olup destek sağlamak bizi mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Birçok ülkeden genç tenisçilerimizi Adana'da misafir etmek, tenis severlerle buluşturmanın keyfini bir kez daha yaşayacağız. Açılış töreni ve spor gecesi ile genç tenisçilerin kaynaşacağı turnuvamızın açılış töreni 23 Nisan'da olacak. Tüm tenis severleri bekliyoruz" dedi.

        Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü'nde (ATDSK) 23 Nisan'da başlayacak 18'inci Çukurova Cup, 29 Nisan'da final maçları ile sona erecek. Geçen yıl yapılan Çukurova Cup'a Türkiye, Ukrayna, Romanya, Gürcistan, Almanya, Fransa, Mısır, Ürdün, Tunus, Bulgaristan, İtalya, Rusya, Büyük Britanya, Kazakistan'dan 75'i erkek 70'i bayan 145 sporcu katılmıştı.

        (ADN-S)

        20.02.2018 13:37:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler