Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tutal'dan yaşlı ve hastalara moral ziyareti

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ulukapı Mahallesinde yaşayan yaşlı ve hasta vatandaşları ziyaret ederek onlara moral verdi.

        İlk olarak Muhiddin (87) ve Şerife Küçük (76) çiftini evlerinde ziyaret eden Başkan Tutal, günün anısına yaşlı çifte çeşitli hediyeler verdi. Ziyaretlerinde yaşlı ve hasta vatandaşların taleplerini dinleme imkanı bulan Başkan Tutal, evlerinde ziyaret ettiği vatandaşların, ihtiyaçlarını, isteklerini, hal ve hatırlarını sordu. Başkan Tutal, "Sizlerin hayat tecrübeleri de bizler için çok önemli. Hayatımızın her alanında sizlerin duasına, destek ve tecrübelerine ihtiyaç duymaktayız. Sizler bizim her zaman başımızın tacısınız. Ne zaman bizlere ihtiyaç duyarsanız telefonumuz 24 saat açık arayıp yardım isteyebilirsiniz. Ben ve çalışma arkadaşlarımız her zaman size hizmet etmeye hazırız. Sağlık insan hayatındaki en önemli şey. Allah kimseyi sağlığından etmesin. Ben Muhiddin amca ve Şerife teyzeme birlikte sağlıklı bir ömür diliyorum" ifadelerini kullandı.

        Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Küçük çifti de, "Devletimizden ve sizlerden Allah razı olsun. Allah başımızdan Cumhurbaşkanımızı eksik etmesin. Askerlerimizin ordumuzun da Allah yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

        (ÇY-AH-Y)

        20.02.2018 14:24:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler