Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zamma karşı imza kampanyası başlattılar

        - Eskişehir Marangozcular ve Mobilyacılar Odası Başkanı Recep Yıldız:

        - "Ham maddeye 6-7 aydan beri çok ciddi zamlar geldi"

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Yıldırım

        ESKİŞEHİR (İHA) - Ham maddeye gelen yüzde 40'lara varan zammın ardından Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu'nun başlatmış olduğu imza kampanyasına Eskişehir Marangozcular ve Mobilyacılar Odası'ndan destek geldi.

        Eskişehir Marangozcular ve Mobilyacılar Odası Başkanı Recep Yıldız, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu'nun başlatmış olduğu imza kampanyasına oda olarak destek verdiklerini ifade ederek, "Ham maddeye 6-7 aydan beri çok ciddi zamlar geldi. Böyle olunca federasyonumuz, Türkiye genelinde bir imza kampanyası başlattı. Biz de oda olarak buna destek veriyoruz. Bütün arkadaşlarımıza, üyelerimize Eskişehir'de ne kadar mobilyacı varsa hepsine mesaj çekeceğiz odaya gelin bu kampanyaya siz de buna destek verin diyeceğiz" diye konuştu.

        Ham maddede yüzde 40'lara varan zam geldiğini aktaran Başkan Yıldız, "Geçen senenin 6. ayından sonra ham madde ve aksesuar ürünlerine çok ciddi derecede zamlar geldi. Geçen sene 5. ayda aldığımız suntalam 120 lira iken şuanda 160 lira oldu. 14 lira aldığımız arkalık 22 lira, çekme rayları 18 lira idi 22 lira oldu. Yüzde 40'lara varan zamlar geldi. Müşteri bize gelip bir dolap yaptıracağım dediği zaman bu zamların izahını yapamıyoruz. Zaten piyasalar çok kötü. İnsanların alım gücü çok yok. Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu olarak böyle bir kampanya başlatıldı. Bizde oda olarak buna destek veriyoruz. Çarşamba günü üyelerimize mesaj çekeceğiz perşembe günü kampanyayı başlatacağız" dedi.

        (MY-Y)

        20.02.2018 15:32:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler