Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sanat Haftasında GKV'li Minik Ressamları İş Başında

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Sanat haftası etkinlikleri kapsamında GKV Özel Anaokulu öğrencileri bir birinden güzel çalışmayla resim sanatıyla buluşurken ressamların eserlerini de akrilik boya çalışmasıyla renklendirerek ressamlar hakkında bilgi edindiler.

        Çocuk gelişiminde resmin önemli bir rol oynadığını ifade eden GKV Özel Anaokulu Müdiresi Gökçen Bulut düzenlenen sanat etkinlikleri çerçevesinde ünlü ressamların siyah beyaz tablolarının minik öğrenciler tarafından akrilik boyayla renklendirildiğini ifade ederek, "Öğrencilerimize görsel sanatlar öğretmenlerimiz ressamların yaşam öykülerini anlatarak ressamların resimlerini siyah beyaz olarak vererek resimlerin renklendirilmesini istediler. Minik öğrencilerimiz akrilik boyayla resimleri renklendirerek ortaya bir birinden güzel çalışmaların çıkmasını sağladılar. GKV Okul öncesi öğrencileri Sanat haftasını birbirinden güzel resimleriyle büyüledi. Ünlü ressamların eserlerini ilk kez akrilik boya çalışmasıyla renklendiren öğrencilerimiz için, keyifli bir etkinlikte yer almanın yanı sıra sanatsal yeteneklerinin keşfi açısından da çok önemli ve güzel bir hafta oldu. Bu tür etkinliklerimiz sonucunda yetenekli öğrencilerimizin tespit edilerek bu alanda geliştirilmesi içinde özel çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

        (LO-SD-Y)

        20.02.2018 15:46:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler