Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Akademisi açıldı

        (Fotoğraflı)

        Resul Yanbul

        GİRESUN (İHA) - Giresun'da iş dünyasına yönelik açılan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Akademisi açılışı gerçekleşti.

        Akademinin açılışına ilişkin GTSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu basın toplantısı düzenledi. Başkan Çakırmelikoğlu, "İş dünyası hızla değişen şartlara uyum sağlayabilmesi, değişimlere uyum sağlayabilmesi kurumların pozisyonlarının piyasa şartlarına göre konsolide edilmesi ancak eğitim ve kendinizi yenilemek ile mümkündür. Kendisini sürekli geliştiren kurum ve kişiler başarının ana kriterine sahiptirler" dedi.

        Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize yönelik eğitim programları devam ettiklerini belirten Çakırmelikoğlu, "İki yılı aşkın zamandır İzgören Akademi ile yapılan eğitim ve danışmanlık faaliyetlerine bu yıl Giresun TSO Akademi programı ile farklı bir pencere açmış olduk. Üyelerimizin bireysel ve kurumsal eğitimi, gelişen ve değişen ticari ve sosyal yapıya uyumuna katkı sağlayacak olan Giresun TSO Akademi projesine iş dünyamızın ilgi göstermesini canı gönülden bekliyoruz. Günümüzün iş ve yaşam temposunu göz önüne alarak eğitim modülünde ikinci aşamayı da planladık. Bu projeye ilaveten ikinci aşama ise e-öğrenme platformu ile üyelerimize işletmelerinde katkı sağlamayı hedeflemekteyiz" ifadelerini kullandı.

        (RY-ÖS-Y)

        20.02.2018 16:32:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler