Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Çınar, muhtarlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Sertaç Özdemir

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, merkeze bağlı 19 mahallenin muhtarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

        Zonguldak Valisi Ahmet Çınar beraberinde Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnam Zonguldak Öğretmenevinde yapılan toplantıda Merkez ilçeye bağlı 19 mahalle muhtarıyla Zonguldak Öğretmenevinde bir araya geldi. Yaklaşık 2 süren toplantıda Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, toplantıda muhtarların sorunları dinledi. Toplantıda mahallelerde acil çözülmesi gereken konular üzerinde durulurken yeterli olmayan bazı muhtarlık binaları yerine yeni binaların oluşturulması ve mahallelerde boş duran okul ya da sağlı ocağı gibi yerlerin muhtarlık binası olarak kullanılması kararlaştırıldı.

        (SÖ-SÖ-Y)

        20.02.2018 18:20:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler