Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni spor salonunun ruhsat işlemi tamamlandı

        - Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı;

        - "Kapalı spor salonumuz ilçemize hayırlı olsun"

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçeye kazandırılacak olan bin 500 kişilik yeni Kapalı Spor Salonu'nun ruhsat işlemleri ile ilgili olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Kamil Kavuran ile bir araya geldi.

        Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen görüşmeye, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tesisler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Kamil Kavuran'ın yanı sıra, Bilecik Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Aslan Yıldız, İlçe Müdürü Rüştü Yıldırım ve Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir katıldı.

        AK Parti hükümeti tarafından Bozüyük'e inşa edilecek olan, bin 500 kişilik yeni kapalı spor salonunun yapım ihalesi ve diğer tüm işlemlerin bizzat Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılmasının ardından Bozüyük Belediyesi tarafından hazırlanacak ruhsat ile tüm işlemlerin tamamlanacağı belirtildi. Gerçekleştirilen görüşmede Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tesisler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Kamil Kavuran; Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya Kapalı Spor Salonu'nun inşa edilmesi öncesindeki süreçte göstermiş olduğu gayret ve yoğun çalışmalardan dolayı teşekkür ederken, "Bakanlık olarak bizlerin tek ve en önemli amacı gençlerimize hizmet etmektir" dedi.

        Gençlerin spora yönelmesi ve sahip oldukları yetenekleri geliştirmeleri için bu tür profesyonel olarak düzenlenmiş spor salonlarının ve tesislerin önemine dikkat çeken Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ; "Bozüyük, genç nüfusu ile sporcularımızın yetişmesi ve ileride ülkemizi temsil edecek profesyonellerin kendilerini geliştirmeleri için son derece yüksek bir potansiyele sahip. Yeni Kapalı Spor Salonumuz ile ilgili olarak, ben başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak beyefendiye çok teşekkür ediyorum. Bir Bozüyüklü olarak hükümetimiz tarafından ilçemize kazandırılacak olan Kapalı Spor Salonumuz şimdiden ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Ak Parti Çalışıyor Bozüyük Güçleniyor" dedi.

        Başkanlık makamında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından yeni Kapalı Spor Salonu'nun hazırlanan ruhsatı Başkan Fatih Bakıcı tarafından, Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Kamil Kavuran'a teslim edildi.

        (FSİ-Y)

        21.02.2018 11:30:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler