Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yasin Keser Başkan Yardımcısı oldu

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Adapazarı Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Deverenli'nin Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'na atanmasıyla yerine, Adapazarı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Yasin Keser getirildi.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'na atanan Mustafa Deverenli'nin yerine Başkan Yardımcısı olarak atanan Yasin Keser, görevi Deverenli'den teslim aldı. Keser'in Başkan Yardımcılığına getirilmesiyle yerine Yapı Kontrol Müdürlüğüne, İmar ve Şehircilik Müdürü İffet Erdoğan getirildi. Adapazarı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne ise belediyede 18 yıldır görev yapan Harita Mühendisi Yavuz Karaman getirildi.

        (RŞ-İÇ)

        21.02.2018 11:47:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler