Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru yeniden dizayn ediliyor

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru'ndaki düzenleme ve çalışmaları yerinde inceledi.

        613 bin 320 m2 alanda 2 bin 530 m yürüyüş yolu, 3 bin m bisiklet yolu, 250 m protokol yolu, 600 m refüjlü giriş alanı olarak yeniden dizayn edilen, vatandaşların yürüyüş ve spor yapmak için sıkça kullandığı Yaşar Kemal Yürüyüş Parkı'ndaki düzenlemeleri yerinde denetleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilgili daire başkanından uygulamanın gidişatı ile ilgili bilgi aldı.

        Yaşar Kemal Yürüyüş Parkı, bünyesinde kır kahvesi, paintbol alanı, ahşap oyun grupları alanı, ateşsiz piknik alanı, fitness alanı, çocuk oyun alanı, Yaşar Kemal Kitap Kafe, kitap okuma alanları, basketbol sahası, tenis sahası, voleybol sahası, park ve bahçeler bitki bakım ve iyileştirme alanı, fotoğraf çekme terasları, şeflik binaları barındıracak.

        (ELF-Y)

        21.02.2018 13:35:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler