Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbekirspor'da teknik direktör arayışı

        Mehmet Çakan

        DİYARBAKIR (İHA) - TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor'da teknik direktör sorunu devam ediyor.

        Osman Özdemir'in ayrılmasından sonra henüz yeni bir teknik heyetle anlaşmayan Diyarbekirspor'da bu belirsizlik devam ediyor. Takım, Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Ankara Demirspor karşılaşmasına da antrenör Oktay Kahraman nezaretinde hazırlanıyor. Yeni teknik heyetin bu hafta içinde de belirlenmesi beklenmiyor. Osman Özdemir'in istifasının ardından teknik direktörlük görevi için birçok ismi gündemine alan Diyarbekirspor'da önce çıkan çalıştırıcı Mustafa Ceviz oldu. Daha önce Diyarbekirspor'da görev yapan Ceviz'in yeşil kırmızılı kulübe çok yakın olduğu iddia edildi. Mustafa Ceviz yönetiminde Diyarbekirspor, play off finali oynamıştı.

        Osman Özdemir'in sözleşmesinin feshedilmediği belirtilirken, ne Özdemir'den ne de kulüpten şu ana kadar bu konuda açıklama yapılmaması dikkat çekiyor.

        (MÇ-MP-Y)

        21.02.2018 13:37:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler