Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siirt'te 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele' semineri verildi

        (Fotoğraflı)

        Selami Deniz

        SİİRT (İHA) - İşkur personellerine "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" semineri verildi.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi tarafından İşkur personellerine eğitim semineri verildi. İşkur toplantı salonunda düzenlenen seminere, Vali Ali Fuat Atik'in eşi Fulya Atik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı, İşkur Müdürü Ömer Aslan, İşkur personeli ve davetliler katıldı. Atik, kadının toplumdaki önemine değinerek, şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını belirterek, kadına şiddet konusunda eğitimin önemine vurgu yaptı.

        Böylesine anlamı bir günde farkındalık oluşturmak adına farklı etkinlikler düzenlediklerini kaydeden Atik, "Kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasal yaşamdaki konumlarını güçlendirmek hepimizin ortak sorumluluğudur" dedi.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevli Psikolojik Danışman ve Rehberlik Uzmanı Hazal Asan ve Sosyolog Ömer Asun tarafından kadına şiddet konularını içeren slayt sunum yapıldı. Toplantıda, ilgili tüm kurumların katkıları ile kadına yönelik şiddet konularında toplumsal farkındalık, duyarlılık, bilinç kazandırmak, eğitimlere her ay her ay farklı bir kurum personeline eğitim verilmesi kararlaştırıldı.

        (SD-MP-Y)

        21.02.2018 14:22:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler