Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunus polisleri ütü hırsızını suçüstü yakaladı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'da, bir iş yerinden iki adet ütü çaldığı esnada Yunus polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanan şahıs gözaltına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, Fatih Mahallesi Fatih Camii yakınlarında bulunan bir iş yerine giren Y.K., isimli şahıs iş yeri içerisinde bulunan 2 adet ütü makinesini alarak iş yerinden çıkmak üzereyken o esnada olay yerinden geçen ve olayı fark eden Yunus polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şahsın iş yerinden çaldığı 2 adet ütü ise muhafaza altına alındı. Şahıs ifadesi alınmak üzere polis ekiplerince polis merkezine götürüldü.

        Öte yandan mahalle sakinleri ve esnaflar, hırsızı suçüstü yakalayarak gözaltına alan Yunus polis ekiplerine teşekkür ederek Yunus polislerinin Adıyaman'da, yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti

        Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

        (CK-SD-Y)

        21.02.2018 14:49:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler