Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhtarlardan Budak'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Ergani ilçesine bağlı Dallıdağ ve Handoğan köy muhtarları ve beraberlerindeki kalabalık bir heyet AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

        Muhtarların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, AK Parti olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada muhtarların yanında olacaklarını belirterek, muhtarların büyük gönül hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara verdiği değerin altını çizen Budak, "Hizmetin doğru noktaya ulaştırılması için muhtarların büyük önem taşıyor. Demokrasimizin bel kemiği olan ve halkla biz siyasetçiler ve yöneticiler arasında direk köprü görevi yapan mahalle ve köy muhtarlarımız bizim vazgeçilmezlerimiz ve sürekli istişare yaptığımız yerel yöneticilerimizdir. Mahallelerde sokaklarda hangi hizmete ihtiyaç duyuluyorsa, hangi vatandaşımızın ne sıkıntısı varsa bunu en iyi muhtarlarımız biliyor. Hepimizin amacı hem Diyarbakır'ı hem de Ülkemizi daha da ileriye taşımaktır, bunu hep birlikte başaracağız" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        21.02.2018 16:12:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler