Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi kültürel etkinlikleri iptal etti

        Hasan Otağ Fırıncıoğulları

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenmesi planlanan kültürel etkinlik ve konserler Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'dan gelen şehit haberleri nedeniyle iptal edildi.

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'dan gelen şehitr haberleri nedeniyle iptal edildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında düzenlediği faaliyetlerinden 24 Şubat Cumartesi günü saat 20:00'de Avlu'da gerçekleştirilecek olan Şef Sıtkı Sahil yönetimindeki Balıkesir Türk Müziği Korosu Sevgi Konseri ile Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği korosu tarafından Hakan Altıntaş'ın sanat yönetmenliğinde 25 Şubat Pazar günü saat 20:00'de gerçekleştirilecek olan konser, ülkemizin son günlerde bulunduğu durum ve vatan savunmasında gözlerini kırpmadan canlarını veren şehitlere saygımız sebebiyle iptal edilmiştir".

        (OF-

        21.02.2018 17:32:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler