Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Marangozlar Odası genel kurulda 'Yılın Ahisi'ni ağırlayacak

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - 1965 yılında kurulan Aydın Marangozlar Odası, 25 Şubat 2018 Pazar günü olağan genel kurulunu yapacak.

        2001 yılından bu yana oda başkanlığını yürüten Süleyman Algün'ün tekrar aday olduğu seçimli genel kurul Turistik Park toplantı salonunda yapılacak.

        Başkan Algün, yaptığı açıklamada; "Sanatkarlarımızın ve ülkemizin içinde bulunduğu şart ve koşullardan dolayı seçim çalışması yapmadıklarını belirterek tüm üyelerimizi ve dostlarımızı genel kurulumuza davet ediyoruz. Ülkemizin gözü kulağı Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla genel kurulda üyelerimize bayrak hediye edeceğiz. Ayrıca daha önce kamuoyuyla paylaştığımız hammadde fiyat artışlarıyla ilgili ülke genelinde bir imza kampanyası başlatıldı. Biz oda olarak buna destek veriyoruz. Genel kurulumuza katılan herkesten imza alacağız. Marangozlar Odası olmayan ilçelerimizden de bu konuda imza desteği istiyoruz" dedi.

        İstanbul'dan yılın ahisi geliyor

        Genel kurulda misafirlerinin olacağını açıklayan Algün, "Genel kurulumuza İstanbul'da yılın ahisi seçilen Ümraniye Marangozlar Odası Başkanımız Suat Yazıcı onurlandıracaklardır. Kabul buyururlar ise divan başkanlığımızı da yapacak olan Suat başkanımıza aydında sanatkârlarımıza ziyaretlerde bulunacak eğer imkân olur ise Valimize ve Büyükşehir Belediyemizi de ziyaret etmek istiyoruz" diye konuştu.

        (MB-Y)

        22.02.2018 09:09:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler