Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye çalışanları sahnenin tozunu attırdı

        ANKARA (İHA) - Yenimahalle Belediyesi çalışanlarından oluşan Kuzgunlar Tiyatro Topluluğu, "Deli Bayramı" adlı tiyatro gösterisiyle Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda sahne aldı.

        Yenimahallelilerin yoğun ilgi gösterdiği oyunda personeller usta tiyatroculara adeta taş çıkarttı. Oyun "delilik özgürlüktür" temasıyla vatandaşlara kim deli diye sorgulattı ve akıl hastanesinde yatanlar ile dışarıda hayatına devam eden insanları karşılaştırdı. Turgut Özakman tarafından yazılan oyunun başrolünde belediye kurum doktoru Serdal Taş ve vezne memuru Hakkı Teber yer aldı. Kendi mesleğini sahnede de icra eden Taş, başarılı performansıyla dikkat çekti. Düzenlenen 'Black Light' adlı ışık gösterisi ile de vatandaşlardan tam puan alan oyuncular, fosforlu eldivenleri ile karanlıkta adeta dans etti.

        Oyunun sonunda Yenimahalle Belediyesi personelleri, kendilerine bu fırsatı verdiği için Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a teşekkür etti.

        (BC-Y)

        22.02.2018 09:26:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler