Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadınlar, "Güç ve Kadın"ı tasvir edecek

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Konyaaltı Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel düzenlediği resim yarışmasının bu yıl ki teması 'Güç ve Kadın' olarak belirlendi.

        Konyaaltı Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel hazırladığı 'resim yarışması' için başvurular başladı. Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi'nde (KONSEM) resim kursunda eğitim gören kursiyerlerin de beklediği yarışmanın bu yıl ki konusu "Güç ve Kadın" oldu.

        Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, resim yapmaya ilgi duyan tüm kadınları bu yarışmaya katılmaya davet etti. "Güç ve Kadın" temalı resim yarışmasının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde düzenlenecek olan törenle son bulacağını dile getiren Böcek, dereceye giren yarışmacılara nakti para ödülü vereceklerini söyledi. 1.ye bin 500 lira 2.ye bin lira üçüncüye ise 500 lira para ödülü vereceklerini belirten Muhittin Böcek, mansiyon olarak da boyama seti vereceklerini kaydetti.

        (SÇ-SÇ-Y)

        22.02.2018 10:56:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler