Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilere yangın merdiveni kullanımı öğretildi

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık İlçesi Atatürk İlkokulunda yeni hizmete giren yangın merdiveninin nasıl kullanılması gerektiği konusunda öğrenciler bilgilendirildi.

        Okul Müdürü İsmail Değirmenci, İş Sağlığı ve Güvenliği çerçevesinde bir süre önce yapımı tamamlanan yangın merdivenlerinin yangın veya deprem esnasında nasıl kullanılması gerektiğini, yangın merdiveni kullanımında dikkat edilecek hususlar konularında öğrencilere açıklamalarda bulundu.

        Müdür Değirmenci, yangın merdiveninin bulunduğu alanda toplanan öğrencilere acil durumlarda nasıl davranmaları gerektiğini ve acil çıkışların nereleri olduğunu gösterdi. Öğrencilerden yangın, deprem gibi acil durumlar dışında yangın merdivenlerini kullanmamalarını isteyen Müdür Değirmenci,"Yangın merdivenleri sadece içerden dışarıya çıkmak için ayarlandığından dışarıdan içeriye girmeye çalışmayın. Merdivenlerden inerken öğretmenlerinizin direktiflerine göre hareket edin, arkadaşlarınıza çarparak düşürmemeye dikkat edin ve asla panik yapmayın" dedi.

        Daha sonra tüm öğrencilerin acil çıkışları ve yangın merdivenlerini kullanmaları sağlandı.(MA-EFE)

        22.02.2018 11:15:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler