Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Park ve mesire alanlarına zarar verenler cezasız kalmıyor

        (Fotoğraflı)

        Oğuzhan Eke

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, park ve mesire alanlarında kamelya, bank ve diğer kamu mallarına zarar verenlere cezai işlem uyguluyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı tarafından vatandaşların dinlenmesi ve ailecek hoşça zaman geçirebilmesi için kent genelinde birçok park bahçe ve mesire alanı inşa ediyor. Derince ve Körfez ilçelerindeki 60 evler sahil parkı, Çenedere, Çınarlıdere ve Kaşkaldere mesire alanı, Tütünçiftlik ve Yarımca sahil parklarındaki gibi birçok kamelya, bank ve diğer kamu malları bilinçsiz vatandaşlar tarafından zarar verildi. Birçok kamu malına yakılarak ve kırılarak zarar verildi.

        Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi ekipleri Kocaeli genelindeki tüm sosyal alanları rutin bir şekilde kontrol ediliyor. Yapılan kontroller sonrasında eskiyen, kırılan ve yakılan kamelya, bank ve diğer kamu malları onarılıyor. Ayrıca ekipler gerçekleştirilen kontrollerde kamu mallarına zarar veren bilinçsiz vatandaşlar tespit edildiklerinde cezai işlem uygulanıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaşanan bu olumsuzlukları, azaltmak için kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

        (OE-GY-Y)

        22.02.2018 11:50:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler