Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Uçar'dan Sümertaş ailesini ziyaret

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van merkez Tuşba Kaymakamı Meral Uçar, toprak evde yaşayan Sümertaş ailesini ziyaret edip çeşitli yardımlarda bulundu.

        Tuşba Kaymakamı Meral Uçar, Tuşba Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ubeydullah Arvas ve vakıf personeli ile birlikte Sümertaş ailesine ziyarette bulundu. Kaymakam Uçar, "Cuma ve Nesibe Sümertaş çiftinin üçü öğrenci dört çocukla Tuşba ilçesinde toprak evde yaşamlarını sürdürüyorlar. Baba Cuma Sümertaş işsiz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız, mağdur ailelerimizi tespit ediyor bizlerde bu ailelerimize ziyarette bulunuyoruz ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz" dedi.

        Sümertaş, ailesi de Kaymakam Uçar'ın ziyaretinden dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını, kendilerini unutmayan yetkililere teşekkür ettiklerini söyledi.

        (EKİP-ŞAK-Y)

        22.02.2018 12:34:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler