Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl Müdürü Çoban'dan Aydın Ticaret Borsasına KUSİ ziyareti

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Aydın Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tunay Çoban, Kamu Sanayi İşbirliği (KÜSİ) programı kapsamında Aydın Ticaret Borsası'na ziyarette bulundu.

        Tunay Çoban'ı Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akdam ve Genel Sekreter Neslihan Koç karşıladı.

        Aydın Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tunay Çoban, Kamu Sanayi İşbirliği (KÜSİ) kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu.

        Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, yapılan ziyaret ve bilgilendirmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydın Ticaret Borsası olarak Aydın ürünleri konusunda yapılacak her türlü çalışma da destek olacaklarını belirten Çondur, sektörel olarak karşılaşılan sorunların, sektörle bir araya gelerek tespit edilmesi ve çözüm yollarının aranmasının önemine dikkat çekerek bu bağlamda kurumlar arası işbirliğinin önemini vurguladı.

        (MB-Y)

        22.02.2018 12:47:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler