Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Saraçoğlu, oyun parkı ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Akkent Mahallesi'nde gerçekleştirilen oyun parkı ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

        Mahallede, yapımı devam eden oyun parkında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Şehir merkezimizin dört bir yanında oluşturulan sosyal alanlara bir yenisini de Akkent Mahallemize yapıyoruz. Şehrimizin farklı noktalarında vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebileceği, çocuklarımızın güvenle oynayıp, eğlenebileceği alanları çoğaltma gayretindeyiz" dedi.

        Saraçoğlu, çalışmalar hakkında bilgiler alarak yapılan peyzaj çalışmaları ile çevre düzenlemelerinin devam edeceğini belirtti.

        Her fırsatta hemşerileri ile bir araya gelen Başkan Saraçoğlu, Akkent mahalle ziyareti kapsamında mahalle esnafı ile sohbet ederek talep ve temennilerini dinledi, işlerinde hayırlı kazançlar diledi.

        Saraçoğlu'na, Başkan Yardımcısı Fatih Gölgeli ve mahalle muhtarı Bayram Ünal eşlik etti. (EFE)

        22.02.2018 13:03:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler