Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt'ta işgalden kurtuluşunun 100. yılı anısına düzenlenen sempozyum sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Yaşar Yıldız

        BAYBURT (İHA) - Bayburt'ta 100. Yıl Kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 'İşgalden Kurtuluşunun 100. Yılında Bayburt ve Kafkas Cephesi Sempozyumu' kapanış oturumuyla sona erdi.

        Kapanış oturumunda konuşan Rektör Yardımcısı ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Çiğdem, her biri birbirinden değerli olan sunumların, tarihi anlamaya yardımcı olduğunun altını çizerek, Bayburt'un tarihinin kahramanlıklarla dolu olduğunu ifade etti ve Sempozyuma gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirtti.

        Bayburt'un kurtuluşunun 100. yılı anısına düzenlenen Sempozyum, farklı üniversitelerden seçkin akademisyenlerin katılımıyla bir bilim şenliği havasında gerçekleşti. Farklı konulardan 23 bildirinin sunulduğu Sempozyum, şehrin tarihsel birikimine ve Kafkas Cephesi'ne ilişkin tarih literatürüne katkıda bulundu.

        (YY-AT-Y)

        22.02.2018 13:03:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler